Ängen

Hier kunt u de stilte horen en de overweldigende sterrenhemel ervaren!

Een ideale plek voor natuurliefhebbers die ook van comfort en vrijheid houden. ‘s Avonds een kampvuurtjes maken met hout uit je eigen bos!

Op 10 kilometer van de voorzieningen in Hagfors ligt dit Zweedse timmerhus, vrijliggend, maar toch goed bereikbaar in de prachtige bossen, in het hart van Värmland in Zweden. Met een beetje geluk ziet u bij het ontbijt een eland voorbij uw keukenraam lopen.

Op circa 5 km van het huis ligt een schitterend natuurreservaat waar u de imposante bosuil en prachtige korhoenders tegen kunt komen. Geoefende ogen kunnen ook wolven- en soms ook berensporen waarnemen. Verschillende meren zijn op loopafstand en perfect voor kanotochten en vissen (desgewenst ligt er een roeiboot of kano(‘s) voor u klaar). U kunt direct vanaf uw vakantiehuis heerlijke fiets- en wandeltochten maken.

VAKANTIEHUIS
De woning is volledig gerenoveerd met behoud van oorspronkelijke details zoals een, nog steeds bruikbaar, houtgestookt formuis. Volledig uitgerust voor 6 personen. Er is een TV aanwezig waarop de vrije kanalen te ontvangen zijn. Het vakantiehuis wordt verwarmd door aardwarmte, maar er is ook een gezellige kakelugn (originele houtkachel). De slaapkamers zijn voorzien van uitstekende bedden. Slaapkamer 1 heeft één 2-persoons bed; Slaapkamer 2 heeft vier bedden (waarvan 1 stapelbed). In het washok staat een wasmachine en een droger. Naast de badkamer op de begane grond bevindt zich op de bovenverdieping ook nog een tweede toilet met een wastafel. Een grote tuin (ruim 4000 m2) met tuinmeubilair, schuur, garage en een oude Harbre (voorraadschuur), direct overgaand in het bos. Natuurlijk ontbreekt ook hier de vuurplaats niet!

Prijzen

  • 4950 sek/week buiten schoolvakanties.
  • 6500 sek/week tijdens schoolvakanties.

September-april energietoeslag 500 kr per week