Uddeholm

Vrijstaand huis met uitzicht op het meer…

Vrijstaand vakantiehuis in Uddeholm in het hart van Värmland, Zweden.  Gelegen in een doodlopend straatje tegen de rand van het bos met een heerlijk badstrand op loopafstand. 

Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Supermarkten bevinden zich op 7 km van het vakantiehuis. Uddeholm heeft een boothelling bij het meer, dus perfect voor vissers met een eigen boot. U kunt ook een visbootje bij ons huren. De woning is deels gerenoveerd (o.a. nieuw sanitair en een nieuwe keuken). Er is centrale verwarming, maar ook een gezellige houtkachel (hout aanwezig). Eén slaapkamer heeft twee 1-persoonsbedden (tot 2-persoons te maken). De tweede slaapkamer heeft een stapelbed en twee 1-persoonsbedden.
Het huis is volledig uitgerust voor 6 personen. Er is een televisie aanwezig en via de schotel zijn de vrije kanalen te ontvangen. In de doucheruimte op de bovenverdieping bevindt zich een massagedouche en een wastafel. Een grote tuin (ruim 3000 m2) met tuinmeubilair en een vuurplaatsje. Hout voor de buiten-vuurplaats kan je sprokkelen in het bos. In het schuurtje staat o.a. een kinder- en damesfiets en een speelgoedtractor. Een barbecue ontbreekt natuurlijk niet.

De omgeving
Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen hoeven zich hier niet te vervelen. Er zijn volop activiteiten in de omgeving! U kunt direct vanaf de woning volop genieten van de rust in de natuur, maar ook actief ontspannen met fietsen, wandelen of skeeleren op de Klarälvsbanan, een uniek 90 km lang fietspad naar Karlstad op 300 meter van het vakantiehuis. En natuurlijk vissen, kanoën of met een houtvlot de rivier de Klarälven afzakken. In het huis ligt een map met uitstapjes en diverse wandel- en fietsroutes (ook voor GPS).

Prijzen

  • 3950 sek/week buiten schoolvakanties.
  • 5750 sek/week tijdens schoolvakanties.

Oktober-april energietoeslag 500 kr per week