item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

Välkomna!

Värmland, känt för dess orörda natur och sitt soliga väder. Med sina djupa skogar, berg och många sjöar är Värmland inte bara ett landskap där du kan njuta av stillheten i naturen utan även en plats som erbjuder många utmaningar och aktiviteter. Att mötas öga mot öga med en älg är ingen ovanlighet och den mer erfarne kan känna närvaron av varg, björn och lo.

I Värmland får du möjlighet att njuta av konst, kultur och känna atmosfären från svunna tider. Genom ett stort urval av kulturfestivaler med dans och musik, konstutställningar, museer och herrgårdar är Värmland definitivt ett landskap att besöka.
Varje årstid har sin charm, vare sig det är vårens lupiner och eldar, sommarens långa dagar och ljusa nätter, höstens bär och svamp eller vinterns snötäckta berg och isbelagda sjöar – här finns något för var och en.

Om du, precis som vi, vill ta del av ett rikt kulturliv i Värmlands vackra natur, då har du hittat rätt! Vi erbjuder tre olika semesterhus för uthyrning och hyr även ut roddbåtar, kanoter, kajaker och mountain bikes. Vi kan också hjälpa dig med bokningar av älg- eller bäversafari, vandrings-, mountain bike- och kanotturer, eller varför inte en flottfärd på Klarälven.

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till vårt vackra Värmland!

Paul & Trees van Alphen
Adventure Travel Sweden

softback2

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Logon