item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Aktiviteter...

Här kan du njuta av rofylldheten och tystnaden i naturen eller aktivera dig med cykling, promenad eller inlines på den unika 9 mil långa Klarälvsbanan som börjar i Uddeholm och går ända ner till Karlstad. Eller om du hellre föredrar en dag med fiske, kanotturer eller flottfärder på Klarälven finns även de möjligheterna.

I närområdet finns möjlighet att hyra cykel, kanot och roddbåt, även med motor till. Du kan förbeställa t.ex. en kanottur, ett spännande mineralletningsäventyr, älg- eller bäversafari men lämna också lite tid för en tur med huskyspann eller ett besök på en älgfarm!

Tack vare den centrala placeringen I Värmland är området en utmärkt bas för dagsturer till manga sevärdheter och upplevelser, t.ex. silvergruvan i Nykroppa, Brattfallets vattenfall, Sunne Vattenland, skidtunneln i Torsby, friluftsmuseet och hembygdsgården Kärnåsen (eller Gammelvala i Brunnskog), eller ett besök på någon av spelmansstämmorna i Ransäter. För barnen rekommenderar vi Trollstigen i Lesjöfors. Konst- och kulturälskarna kommer heller inte att bli besvikna här eftersom utbudet är stort.

Vinter
På vintern finns stora möjligheter till skidåkning, både längd eller utförsåkning i någon av anläggningarna Ekesberget, Branäs, Hovfjället eller Säfsen. Eller vad sägs om en slädtur med hyskyspann, vintermete (pimpling) slädtur eller en uteritt till häst? Varje år i februari körs VM-rallyt Svenska Rallyt i Värmland och många av specialsträckorna går i vårt område. Detta är en spektakulär händelse som drar mycket folk!

Klicka här för ytterligare aktiviteter!

Du kan hyra mountain bikes, kanoter, kajaker och en roddbåt av oss om du bor i ett av våra semesterhus. Vi har stor erfarenhet av att organisera och guida kanot- och mountain biketurer eller vandringar i en eller flera dagar. Vi erbjuder också speciallösningar för familjer, vänner eller kollegor. Kontakta oss om du vill veta mer.

VÄRMLAND

SEMESTERHUS

AKTIVITETER

BILDER

NYHETER

PRISER

LÄNKAR

KONTAKT

Logon