item2b1
item2b
item4a
item1
Ack
bottom
balk
Trollbäcken

Ängen

“Livet på Landet”

Ontdek het Zweedse gevoel in een autentiek zweeds huis aan de rand van het bos op loopafstand van het meer Rådasjön.

Een ideale plaats voor natuurliefhebbers die willen genieten van de overweldigende Zweedse natuur en graag een keer oog in oog willen staan met een eland of ander wild. Rust en ruimte, een heerlijke plek bij te komen. Het huis ligt langs een wildwissel van reeën en elanden. Met een beetje geluk kan je ze in de vroege ochtend of in de avondschemer voorbij zien lopen.
Een wandelroute direct vanaf het huis en een rustig zandstrandje aan het Rådasjön op loopafstand. Perfect voor kano-, wandel, paddestoel of bijvoorbeeld een vistochtje (u kunt kan’s, kajaks, mountainbikes en roeiboot bi jons huren).
Gelegen in het hart van Värmland, op maar enkele kilometers van Hagfors en Uddeholm met facitileiten is het dit vakantiehuis ook ideaal voor degene een bezoekje aan bijvoorbeeld het spoorwegmuseum, een kunsttentoonstelling of het elandenpark willen brengen.

Het vakantiehuis is stijlvol gerenoveerd waarbij zo veel mogelijk de details bewaard zijn gebleven. Het is volledig uitgerust voor 6 personen en heeft een kleine vaatwasser. Naast de bijzondere houtkachel maakt het huis ook gebruikv an aardwarmte.

Het huis heeft 4 slaapkamers (1 of 2 personen) 2 met een1 persoons bedden en 2 met een tweepersoons bed. Nieuwe douche en toilet begane grond. Een extra (aparte) toilet en een eenvoudige douche met een kleine sauna boven verdieping. 
Het huis heeft een grote tuin die overgaat in het bos. In de tuin bevindt zich natuurlijk een buitenvuurplaats waar naar hartelust kampvuurtjes gemaakt kunnen worden met het in het bos gesprokkelde hout.
Voor ekologische honing direct van de imker en verse eitjes direct van de kip wandelt u even naar de buren.
Trollbäcken kan ook op basis ban Bed & Breakfast gehuurd worden.

Klik hier voor prijzen en informatie!

Klik hier meer foto's Trollbäcken

Gröcken

Logon

Uddeholm

VÄRMLAND

VAKANTIEHUIZEN

ACTIVITEITEN

FOTO'S

NIEUWS

PRIJZEN

LINKS

CONTACT

Storsjön